Avon- mini review of lipsticks/True Colour Perfectly Matte

Dobar dan ljepotice ❤

Nije me dugo bilo zbog bolesti, no sada sam ovdje i čitamo se u novoj recenziji Avonovih ruževa. Radi se o True Colour Perfectly Matte liniji koja sadržava 15 nijansi. Od divne djevojke Laure koja se bavi Avonom, dobila sam neke nijanse koje ću vam sada predstaviti i opisati.

16523383_1162128533908407_337043207_o.jpg

Nijanse po brojevima:

1. PEACH FLATTERS – Prava breskvasta nijansa, nije intenzivna i svakodnevno je nosiva.

2. BERRY BLAST- Ova nijansa mi se najviše svidjela jer sam trenutno luda za takvim nijansama. Tamno crvena/bordo boja/boja vina- baš jedna prekrasna i zanimljiva nijansa idealna za ovo hladnije zimsko vrijeme

3. ADORING LOVE-Tamnija roskasta nijansa

4. IDEAL LILAC- Tamnija lila nijansa, dosta uočljiva

5. PURE PINK- Prekrasna roskasto/peachy nijansa koja je svakodnevno nosiva.

6. ROSE RAIVSHING-Ova nijansa je vrlo zanimljiva, tamnije roskasta, no vuče i na boju fuksije

7. VIBRANT MELON-Sviđa mi se ova nijansa jer je nosiva, koraljne je boje i za svakodnevne je prilike

8. AU NATURALE-Nešto tamnija, toplija nude nijansa. Jako mi se sviđa i oduševljena sam nijansom.

9. PERFECTLY NUDE -Ova nijansa je dosta svijetla, nudasta i nikako nije za osobe svijetlije puti jer će vaš izgled još “izblijediti”. Meni ne stoji ova nijansa, više sam nekako za toplije, tamnije nijanse.

Ovi Avon ruževi su jako, jako kremasti i odlično se razmazuju po usnama. Na slici možete vidjeti od nude nijansi, pa sve preko rozih do crvenkastih. Trajnost ruževa ovisi o pigmentaciji boje, točnije ako je nijansa svijetlija i slabije pigmentirana ona će se prije obrisati sa usana nego one nijanse koje su intenzivnije i jače pigmentirane. Oduševljena sam što ruževi ne isušuju usne, pa čak prije njega ne morate stavljati balzam kao zaštitu. Ruževi na usnama daju divan mat završetak, te ako tražite mat ruž, ovo je odličan izbor i prilika za vas. Miris je minimalan ako ga pomirišite iz ambalaže, no na usnama se ne osjeti.

 

wp-1486371871951.png

Od svih dobivenih testera najviše mi se svidjela nijansa Berry Blast i Au Naturale. Izbor nijansi je zaista velik i pruža za svakoga po nešto. Kvaliteta kod ovih ruževa zaista nije upitna, a maštam već da isprobam i nijansu Marvelous Mocha i Ruby Kiss.

U nastavku šaljem stranicu od Laure gdje možete naručiti neki Avon proizvod, te dobiti najbolje preporuke i savjete: https://www.facebook.com/lauraavon93/?fref=ts

Uzorci su dobiveni na probu i to nije utjecalo na moje iskreno mišljenje*

Koja nijansa je vaš favorit?