Adria Spa krema za ruke limun/smilje i maslac za tijelo lavanda/maslina

Pozdrav moje pratiteljice 🙂

Kao što vidite na slici se nalaze dva Adria Spa proizvoda i zato sam ih odlučila staviti skupa pod jedan post. Tvrtka Biofarm d.o.o. ugodno me iznenadila sa mnoštvom proizvoda ( o čaju i pastilama sam već ranije pisala), a sada je vrijeme da čujemo nešto i o regenerativnoj kremi za ruke i o maslacu za tijelo iz iste linije Adria Spa.

wp-1487332857926

Očarao me dizajn na ambalaži kreme i maslaca koji prikazuje mnoštvo grana i lišća. Kod kreme prevladavaju narančaste nijanse, dok je kod maslaca zastupljena ljubičasta boja.

Adria Spa regenerativna krema za ruke limun/smilje- 75ml-19,90 kn

Adria Spa maslac za tijelo  lavanda/maslina-150ml-39,90 kn

Adria Spa regenerativna krema za ruke

Krema ima laganu i gušću teksturu, a za suhe ruke sa sitnim ranicama je dušu dala. Imala sam suhu kožu na rukama sa sitnim ranicama na nekim mjestima i odmah sam po nanošenju kreme osjetila hidrataciju. Jako mi se sviđa to što se hidratacija odmah osjeti i ruke odmah omekšaju. Sviđa mi se i sam miris kreme gdje prevladava miris limuna. Miris je osvježavajuć i opuštajuć. Adria Spa krema ne čini kožu ljepljivom i masnom.

Krema u svom sastavu sadrži:

-ulje makadamije i jojobe

-eterično ulje smilja

Ulje makadamije je izrazito pogodno za njegu zrele kože, savršeno se nadopunjuje s eteričnim uljem smilja koje ima posebno regenerativno djelovanje. Kombinacija sastojaka u kremi je odlična što se i vidi samim učinkom na suhu kožu. Uz trodnevno korištenje već se vidjela razlika i koža mi se posve izregenerirala i više nije bila suha i oštećena.

 

unnamed (10).jpg

Adria Spa maslac za tijelo  lavanda/maslina

Maslac za tijelo je namijenjen za sve tipove kože. Žute je boje i ima nešto gustu teksturu, a kad se nanosi po koži ne ostavlja pritom mastan trag. Brzo se upija u kožu i ne daje koži sjaj. Odmah kad sam nanijela maslac osjetila sam vlaženje kože, a miris maslaca je djelovao ne mene vrlo opuštajuće i smirujuće. Maslac miriše po lavandi, a svi znamo da je njen miris jedinstven i opuštajuć.

Kombinacija shea maslaca i prirodnih biljnih ulja osigurava vlagu isušenoj koži. Dodatak prirodnog eteričnog ulja lavande djeluje opuštajuće i otklanja osjećaj napetosti kože.

Maslac sam nanosila u tankom sloju po cijelom tijelu ( najviše na noge i ruke ). Ne isušuje kožu, a bogato je hrani. Kožu je maslac učinio mekom i podatnom. Miris lavande se duže zadržavao na koži nakon samog nanošenja.

 

wp-1487351126526.jpg

http://www.biofarm.hr/

https://www.facebook.com/ADRIASPAHRVATSKA/?fref=ts

PR PROIZVODI DOBIVENI NA RECENZIJU

 

Recite mi jeste li probali štogod iz Adria Spa linije?