Fitessential: Anticelulitni piling i losion za tijelo

Hello.

Ah taj dosadni celulit. Pretpostavljam da vas dosta ima taj problem, pa će vam ova recenzija biti vrlo zanimljiva i korisna. Dobila sam neke proizvode za celulit od firme Biofarm. Radi se o novoj liniji Fitessential koja sadržava ove proizvode- gel za tijelo, losion za tijelo, ulje za tijelo, krema za tijelo & piling za tijelo. Uz te proizvode se možemo odlično pripremiti za ljeto.

 

FITESSENTIAL.jpg

Na poklon sam dobila anticelulitni losion za tijelo i piling. Cijena losiona je 64,90, a pilinga 79,90.

17362376_1882769118668586_2976264335084219089_n.jpg

Skoro svaka druga žena ima celulit i to je normalna pojava. Kako bi se celulit umanjio potrebno je piti dosta tekućine, a preporučuje se i zeleni čaj. Uz vježbanje, masiranje zahvaćenih područja i korištenje pilinga, celulit bi se trebao smanjiti. Poznato je da kofein potiče cirkulaciju, a u ovom pilingu on se i nalazi. Uz njega tu se nalaze i zrnca 100% Arabica kave koja potiču razgradnju potkožnih celulitnih nakupina te poboljšavaju cirkulaciju dok ulje bršljana poboljšava kvalitetu kože čineći je čvršćom i glađom.

ANTICELULITNI PILING za tijelo sam odmah koristila. Piling ima 190 grama. Sviđa mi se što ima zaštitnu plastiku tako da je piling u potpunosti zaštićen. Piling ima miris po kavi, pa onaj tko voli kavu uživat će u tom mirisu, baš kao i ja. Onaj tko ne voli miris kave, brzo će se priviknuti na miris jer on je ugodan i relaksirajuć. Piling je vrlo gust, smeđe je boje i u njemu se nalaze zrnca Arabica kave. Nježno sam piling umasiravala u kožu nekih 2-3 minute, a potom sam ga isprala pod mlazom vode. Koža je postala mekana i vrlo glatka. Dosta dugo sam i često radila piling, bila sam uporna u tome da bar malo umanjim celulit. Nakon nekog vremena koža je postala čvršća, zaglađenija i zategnutija, a time je i celulit bio umanjen. Naravno, ne prestajem sa korištenjem pilinga, a moja je želja u suzbijanju celulita svakim danom sve veća. Želim ga dovesti skroz do minimuma.

17776692_1217908198330440_1057450595_o

Piling je bez parabena, umjetnih boja i mirisa.

http://www.biofarm.hr/product/piling-za-tijelo-190-g/

 

 

ANTICELULITNI LOSION za tijelo sadrži kofein koji stimulira razgradnju potkožnih celulitnih nakupina i ulje bršljana koje stimulira proces izlučivanja štetnih tvari te zateže kožu čineći je čvršćom i elastičnijom. Eterično ulje grejpa potiče cirkulaciju i eliminaciju vode iz tijela, eterično ulje mandarine pomaže pri obnavljanju kože i djeluje umirujuće dok eterično ulje ružmarinanjeguje kožu. Dodatak vitamina E štiti kožu od štetnih utjecaja okoline.

 

Anticelulitni losion sam nanosila svaku večer bilo zasebno ili nakon pilinga. Losion je bijele boje, lako maziv, a tekstura je extra lagana koja se brzo upija. Losion se fenomenalno upija u kožu ostavljajući je mekom, baršunastom, mekom na dodir i mirisnom. Miris losiona je osvježavajuć i meni je godio. Baš pravi miris za nadolazeće razdoblje. Koža vam neće biti masna nakon mazanja, a bome niti ljepljiva. Uz kombinaciju sa pilingom, koža je odlično očvrsnula.

http://www.biofarm.hr/product/losion-za-tijelo-200-ml/

17619284_1209686279152632_557432459_n

Ocjena za oba proizvoda: 5+

PROBNI PROIZVODI USTUPLJENI NA RECENZIJU*

Da li ste probali ove Adria Spa proizvode iz linije Fitessential?