San- noćna krema za lice

13059577_921792177942045_1089474603_n.jpg

San noćna krema je prirodna i jako hranjiva krema i namijenjena je pojačanoj njezi suhe,normalne i zrele kože preko noći, te je iz tog razloga malo više masnija.

Što nam kaže San?

 

Sadrži kvalitetna biljna ulja i maslace (bademovo, maslinovo i ulje pšeničnih klica, kakao i shea maslace), prirodne voskove (lanolin, pčelinji vosak) te ekstrakt crvenih algi, koji usporavaju starenje kože. Ovi važni aktivni sastojci, u različitim omjerima nego u dnevnoj hidratantnoj kremi, doprinose bogatstvu vitamina i antioksidansa, dubinski hrane vašu kožu i pružaju joj potrebnu njegu te Vas štite od štetnih slobodnih radikala. Zadržavajući prirodnu vlažnost Vaše kože lica, oni time usporavaju njeno starenje, a kombinacija eteričnih ulja daje kremi prepoznatljiv, ugodan miris i antibakterijska svojstva. Noćna hranjiva krema ima dublje, ženstvene note.

Za pojačanu njegu umorne kože

  • Doprinosi oporavku, zdravlju i prehrani Vaše kože
  • Zadržava prirodnu elastičnost, vitalnost i mekoću
  • Daje Vašoj koži svježi izgled i prirodni sjaj
  • Usporava starenje Vaše kože

SAN noćna hranjiva krema njeguje, štiti i hrani kožu svim potrebnim nutrijentima pa je nakon njene uporabeVaša koža ujutro revitalizirana i obnovljena, spremna podnijeti sve što joj donosi novi dan.

Ekstrakt crvenih algi je prirodno antiage sredstvo, čuva prirodnu vlažnost kože Vašeg lica i potiče nastanak kolagena, zbog čega se Vaša koža pomlađuje i postaje elastičnija.

 

13023580_921792171275379_40943817_n.jpg

Ova noćna krema dolazi u tamno plavoj zanimljivoj kutijici , lijepog dizajna. Krema je svijetlo žute boje i jednostavno se nanosi na lice. Tekstura je masnija vjerojatno iz tog razloga jer je to noćna krema i kad se nanese pred nama je duga noć i dugo vrijeme za upijanje kreme i za njen učinak preko noći. Miris je predivan, ugodan i blag. Mogu reći čak da je opuštajuć. Čim sam stavila kremu osjetila sam kako se ona polako upija u lice. Ujutro sam se iznenadila kad sam se vidjela u ogledalo. Koža je bila prirodno blistava, meka i savršeno glatka, hidratizirana ,a ono najbolje nije bila masna! Koža mi je bila nahranjena, zaštićena i njegovana kroz cijeli dan. Lice je bilo zaglađeno i učvršćeno. Ova krema je super i kao podloga za make-up jer savršeno pripremi kožu i čini šminku na našoj koži dugotrajnijom.